Handige tips om succesvol te kunnen daten op Videodate.be

Volg deze handige tips voor meer kans om in contact te komen met je date.

Veel andere chatters gebruiken deze tips niet, dus doe je voordeel en onderscheid je van de rest

Ik ken deze tips al, laat me daten

Gebruik deze tips om met succes te kunnen daten hier

Als je deze tips gebruikt onderscheid je jezelf van het overgrote deel van de chatters hier die deze tips in de wind slaan, waardoor je meer opvalt, en sneller geaccepteerd wordt.

Gebruik altijd je webcam

Door je webcam aan te zetten en je gezicht te laten zien op de chat wordt je sneller gewaardeerd en is je kans op een date dus groter. Het uithouden van je webcam, of deze zo richten dat je gezicht niet te zien is vermindert je kans om te slagen.

Voor mannen: behandel de dames met respect

Behandel de vrouwen hier met respect en je zult zien dat je meer kans hebt met ze in contact te komen. De gemiddelde vrouw op deze chatrooms krijgt meerdere verzoeken per minuut of ze naakt voor de webcam wil komen. Om deze reden haken veel dames snel af. Door hier niet aan mee te doen toon je respect voor ze en is de kans groter dat jij met ze aan de haal gaat. Vraag ook niet of ze je wil zien m*st*rberen voor de webcam, want dat doen er al tientallen. Het enige resultaat dat ze ermee bereiken is dat de dame in kwestie verveeld weggaat en haar geluk ergens anders gaat proberen.

Maak een account

Maak een account op de chatroom. Je chatnaam wordt dan geregistreerd, waardoor niemand je naam deze meer kan gebruiken totdat je je naam verandert. Als je een account hebt kun je ook je eigen chatroom maken hier.

Upgrade je account

Door te upgraden kun je in kleur typen waardoor je tekst meer opvalt, en prive chatten. Het uitwisselen van email of messenger-id's in prive chat is veiliger omdat er geen anderen kunnen meekijken. Je wordt dan ook niet gebombardeerd wordt met verzoeken om toe te voegen. Bovendien is het tegen de regels van de chatrooms om persoonlijke informatie te geven in de chatrooms. Je hebt hiermee kans op een ban waardoor je niet meer kunt chatten.

Niet iedereen is op zoek naar een date

Niet iedereen op deze website zoekt naar een date, dus probeer eerst erachter te komen of die ander dat wel wil. Als blijkt dat er wederzijdse interesse is heb je nog gelegenheid genoeg om verder te komen met elkaar, en bespaar je mogelijk teleurstelling.